BECCA & ROSE

♥ Hvem er vi?

Becca

Mitt navn er Rebecca Anastacia Simonsen. 20 år, født 14 mars i sør av Norge, Kristiansand. Jeg har en leilighet bak universitetet i Ager, men bor mesteparten hos min fantastiske kjæreste i Vennesla.  

Jeg begynte allerede som 13 åring å jobbe. I travparken med hester, Burger King, og jeg har også jobbet i USA på en camp i Massachusetts, Boston. -- Bare for å nevne noen av plassene. Akkurat nå jobber jeg på Kappahl og etter endt stilling hos Tilbords, er jeg ringehjelp hos dem.
Jeg går første året på Universitetet i Agder, (UIA), og går Lektor 5-årig master m/ spansk i årsstudium, før jeg skal velge Engelsk som profesjonsfag. 

2012/2013 var en opplevelse for seg selv. Jeg bokstavelig talt pakket kofferten og flyttet over sjøen til USA. Hvis du vil lese mer om mitt opphold i USA, gå inn på Reiser i menyen. Der kan du lese mer om oppholdet mitt. 😊

 

Rose

Etter mye mas opp gjennom årene, kom min største drøm i oppfyllelse 8. november 2014. The var datoen Rose kom hjem for godt. Rose er av rasen Chinese Crested. (HHL = Hairy Hairless)
Hun er født 9 juni 2012, og fyller 4 til sommeren 2016. Hennes oppdretter er Kennel Almires fra Russland, som solgte henne til en Tysk oppdretter med navnet Solino. Hun bodde der til Januar 2014, før hun ble solgt og sendt over til Norge. En måned etter ankomst, begynte jeg å passe Rose. Og etter 9 måneder, ble hun min! ❤️


 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Becca & Rose

20 & 3 år, fra Kristiansand Kristiansand, Norge


Velkommen til vår blogg!

Denne bloggen skrives av Becca (Rebecca A. Simonsen) & min vakre Rose (Royal Rose Almires). Bloggen er om vårt ganske perfekte liv sammen. Vi har attitude, vi drømmer stort og streber for det umulige!

>>> Les Mer Om Oss ...


** Jeg driver å tester KK - produkter. Hvis du er interessert, klikk i menyen under header. Skriv mail, eller legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål.

♥ Rose&Becca ♥


KONTAKT
Rebecca.simonsen@icloud.com
hits