Uten dere? Ingen sjans i havet!


Sist gang jeg la et innlegg inn her på bloggen var i September! Fy! Jeg kan ikke fatte hvor fort tiden har gått! Det var som om det var i går jeg satt meg på flyet til Amerika, klar for å leve et år alene. Lille meg.. Tiden raste avgårde og nå er jeg her! Nå er jeg hjemme igjen, etter 1 år i statene, og 4 måneder etter hjemkomst, sitter jeg her stor og ansvarlig, rik på opplevelser og minner jeg kommer til å ta med meg livet ut!

Jeg løyv ikke da jeg skrev det forrige innlegget for 3 måneder siden, jeg har virkelig druknet i leksene og skolearbeidet er så utrolig vanskelig! Jeg har nettopp hatt norsk særemne, matte heldags, kjemi heldags og nå venter nynorsk heldags.. Kan ikke si dette er perfekt, nei.. Jeg føler jeg har mistet endel basic, da jeg reiste til USA. Jeg gikk ut av 1 videregående med 4ere og 5ere, og hadde et snitt på 4.6! Men nå når jeg har kommet hjem fra statene og i litt mer omfattende, vanskeligere klasser, ligger jeg nesten på stryk, 2ere og 3ere i alle fag. Ja. Jeg er dønn seriøs. Jeg studerer og leser så ufattelig mye, men det er bare noe som går galt fra da jeg starter å lese til da jeg leverer inn prøven til læreren! Jeg har alltid den følelsen at "Wow. Dette var bra av meg, jeg håper jeg får 5 eller 6!" Men da dagen kommer og jeg får prøven tilbake, står det En rød sirkel rundt 3 tallet og en liten tekst på siden "Fortvil ikke". FORTVIL IKKE? Jeg skulle kasta prøven i do, og eksplodert på læreren. Det er lett for deg, lærer, å si fortvil ikke!?! Jeg prøver det beste jeg kan, men neida..

Og sånn har min frustrasjon holdt på dag etter dag...

 

Men kjære lesere. Jeg er heldig!
For grunnen til at jeg har lyst å gå på skolen, grunnen til at jeg har motivasjon til å fortsette, er pågrunn av mine venner.
Jeg har ikke hatt faste venner å gå med, utenom mi bestevenninne! Men i August, da jeg fikk ny klasse og ble kjent med jenter som har også vært på utveksling (vi er utvekslings klassen, oss som har vært enten i USA, Australia, eller Argentina), åpnet hele personen inni meg, seg. Jeg ble trygg på omgivelsene og har fått gleden tilbake, jeg smiler og er mer glad! Og det er takket være mine utrolig herlige jenter!

 

Her har du dem: OG ja, jeg vet vi er flotte på disse bildene! :)

Ylva og Celina, mine søte jenter!

Hang, nydeligste jenta i byen!

Mine rare, gode venninne, Celina, helt herlig! Og vår søte Aasne bak henne!!

Raaaanaaa <3 Søte egypteren min!

Ylva og Cathrine, helt nydelige jenter <3

Anne, det er så vittig med denne jenta! Du er god du !

Ingrid er et kapittel for seg selv! Hehe, ei utrolig hyper og nydelig jente! Seg selv, og det liker vi <3

 

 

Disse er de jentene som går i klassen min, og som har vært der for meg siden første skole dag da vi ble kjent! De er bare helt nydelige, og jeg kunne ikke fått bedre venninner enn dette, setter kjempe stor pris på dere! :) En dag uten en av dere, to av dere eller ingen, er helt forferdelig!! Love you ;)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Becca & Rose

20 & 3 år, fra Kristiansand Kristiansand, Norge


Velkommen til vår blogg!

Denne bloggen skrives av Becca (Rebecca A. Simonsen) & min vakre Rose (Royal Rose Almires). Bloggen er om vårt ganske perfekte liv sammen. Vi har attitude, vi drømmer stort og streber for det umulige!

>>> Les Mer Om Oss ...


** Jeg driver å tester KK - produkter. Hvis du er interessert, klikk i menyen under header. Skriv mail, eller legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål.

♥ Rose&Becca ♥


KONTAKT
Rebecca.simonsen@icloud.com
hits