I.am.fine

Sekundene tikker, minuttene går, og timene løper av gårde.
Livet går så alt for fort, og snart er det over og ut med videregående skole.
Etter sommeren begynner forberedingene til videre utdanning, og tror valget har landet på Universitetet I Agder, UIA.

I og etter Amerika innså jeg hvor utrolig heldige vi er som bor i Norge, som er født og oppvokst her. Den sanne sannheten er at vi faktisk har vunnet i lotto. Det er ren flaks at vi nordmenn er så heldige som bor her, har tak over hodene våres, og økonomien til å kunne leve av. Det er ikke så mange andre som har så bra støtte som vi har, med tanke på pengeordninger, stipend eller lån, nei, vi er utrolig heldige! 

Jeg har fått endel henvendelser av gode venner og familie, om jeg har det bra.. Svaret er ja. Jeg kunne ikke fått det bedre akkurat nå. Selvom om livet i Amerika har resultert i senere hjemmelengsel og deprimerende tider, velger jeg nå å glede meg til å komme tilbake til Amerika, og besøke plassen jeg har hatt hjemmelengsel for, og gå inn i de glade tidene og gøye dagene med min herlige Amerikanske familie! Jeg savner dem så utrolig, og det har jeg gjort siden dagen jeg sto på flyplassen i tårer og sa farvel, helt siden den dagen jeg reiste...

 

Men jeg har det bra, prøver og ikke tenke på hva jeg skulle gjort og ikke gjort. Jeg velger å heve hodet å se fremover mot sommeren, mot fremtiden! 

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Becca & Rose

20 & 3 år, fra Kristiansand Kristiansand, Norge


Velkommen til vår blogg!

Denne bloggen skrives av Becca (Rebecca A. Simonsen) & min vakre Rose (Royal Rose Almires). Bloggen er om vårt ganske perfekte liv sammen. Vi har attitude, vi drømmer stort og streber for det umulige!

>>> Les Mer Om Oss ...


** Jeg driver å tester KK - produkter. Hvis du er interessert, klikk i menyen under header. Skriv mail, eller legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål.

♥ Rose&Becca ♥


KONTAKT
Rebecca.simonsen@icloud.com
hits