Gamle tider - Nye tider

Husker du da du var liten, du ønsket så utrolig mye at du skulle vært eldre? Da du var 15-17 år og ønsket du var 18 og kunne bare flytte ut?
Vel.. Det husker jeg utrolig godt. Jeg var faktisk 11 år og ville være stor og sterk, så jeg kunne eie min egen gård, med 18 hunder (allerede funnet ut hvilkne raser jeg ville ha) og mange hester. (spesielt min bestevenn, Max, som da var Hafflinger --> Bildet nedenfor). Ja. Jeg var så klar. Jeg ville bli dyrlege, og gifte meg med en dyrlege. Jeg ville leve mitt drømme liv.

Ting har forandret seg så utrolig mye siden den gang! Nå i dette minuttet som jeg sitter her og skriver, er det ikke dyrlege jeg kommer til å bli. Den drømmen gav jeg opp på..
Alle mine ønsker har faktisk snudd seg helt på hodet. Hund kommer jeg garantert til å få meg. Men i det sekundet jeg fikk øynene opp for hva jeg egentlig interesserer meg for.
Det er ikke kjemi, fysikk og biologi som jeg hadde trengt for å bli dyrlege. Nei. Jeg ønsker sterkt å bli LEKTOR av alle ting. Språk er min ting. Jeg har alltid hatt en stor passion, for både Spansk og Engelsk. Og det er det jeg nå vil satse på! Og spennende skal dette året foran meg bli! For neste år blir det nemlig UIA, hvis jeg får min mattekarakter opp og holder snittet.

Følte jeg måtte få dette ut av systemet, mange har spurt meg om nettopp dette. Så nå som dere leser, fikk dere svaret på mine mål og ønsker :)

 

God natt!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Becca & Rose

20 & 3 år, fra Kristiansand Kristiansand, Norge


Velkommen til vår blogg!

Denne bloggen skrives av Becca (Rebecca A. Simonsen) & min vakre Rose (Royal Rose Almires). Bloggen er om vårt ganske perfekte liv sammen. Vi har attitude, vi drømmer stort og streber for det umulige!

>>> Les Mer Om Oss ...


** Jeg driver å tester KK - produkter. Hvis du er interessert, klikk i menyen under header. Skriv mail, eller legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål.

♥ Rose&Becca ♥


KONTAKT
Rebecca.simonsen@icloud.com
hits