Meg og bare meg...

Jeg er ikke den jenta som føler at jeg MÅ stelle meg hver dag, for å ta meg best mulig ut! Nei. Jeg er ikke den jenta som går i dyre merkeklær, som kjøper Acne skjerf for å prøve å vise min status på hvor mange penger verken jeg eller mine foreldre har. Jeg er bare meg, simpelt nok. Jeg kan gå til skolen med håret i tutt, usminket og blek i fjeset, joggebukser, og UGGs som ikke er ekte UUGs. Det er ikke det at jeg ikke liker det, jo, jeg syntes de som eier slike dyre antrekk passer det, og klærne er jo kjempe flotte, for all del!

Jeg har kanskje ikke det dyreste, men hvis jeg skal ha noe, skal det være kvalitet!

Poenget mitt er, som tittelen sier, meg og bare meg.. Jeg er bare meg selv. Og slik liker jeg det. Jeg kjøpte et par skinnsko til 1000,- og er KJEMPE fornøyd. Merker de er det eneste jeg går i, nå for tiden! hehe. Det er viktig å være fornøyd med seg selv :) Ikke mist troen på det selv,  løft hodet, smil, for vi er alle unike! 

 

Ha en flott start i morgen, mandag! Smil og tenk på det; Du er heldig med det livet du har, og jeg er glad for at du er du, og jeg er jeg :)
2 kommentarer

Lilla

24.02.2014 kl.10:46

Det flotteste du kan ta på deg er et smil <3 :) Og du smiler jo hele tiden :)

Resimonsen

24.02.2014 kl.15:33

Lilla:
- Det er helt sant det Lilla! :) Tusen takk kjære deg <3

Skriv en ny kommentar

Becca & Rose

20 & 3 år, fra Kristiansand Kristiansand, Norge


Velkommen til vår blogg!

Denne bloggen skrives av Becca (Rebecca A. Simonsen) & min vakre Rose (Royal Rose Almires). Bloggen er om vårt ganske perfekte liv sammen. Vi har attitude, vi drømmer stort og streber for det umulige!

>>> Les Mer Om Oss ...


** Jeg driver å tester KK - produkter. Hvis du er interessert, klikk i menyen under header. Skriv mail, eller legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål.

♥ Rose&Becca ♥


KONTAKT
Rebecca.simonsen@icloud.com
hits