13 years of school

Hey guys!

Fredag kom jeg opp i min sjette, og siste eksamen: NORSK muntlig!

Jeg satt i sengen i går (tirsdag rundt kl 19.00) å klødde meg selv i hodet. Øyene knall røde og prøvde så utrolig hardt for å holde tårene tilbake. Jeg kom opp i Norsk med temaet motkulturer og kulturkonflikter. For å være helt ærlig trodde jeg at dette var de siste 24 timene å vente på før jeg skulle inn til lærer og sensor, for å få stryk karakteren jeg hadde ventet på! Med andre ord, jeg var helt ut av meg... Norsk er ikke mitt sterkeste fag, for å være helt ærlig. Kunne gjerne hatt enda en engelsk muntlig i stedet for norsk.

MEN!

I dag er dagen jeg kan si at jeg er ferdig med 13 års skolegang!!!! FY SØREN Å GLAD JEG ER!!! MEN! Tror ikke det har helt synket inn enda.. Sjokket kommer nok sikkert snart, men nå føler jeg meg stresset, og føler jeg har enda fler eksamen i vente. Bare deilig å tenke på at jeg ikke har fler, det var min aller siste!

Håper deres eksamener har gått bra!! Venter fortsatt på karakterene fra mine skriftlige eksamener, tvi tvi!!!!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Becca & Rose

20 & 3 år, fra Kristiansand Kristiansand, Norge


Velkommen til vår blogg!

Denne bloggen skrives av Becca (Rebecca A. Simonsen) & min vakre Rose (Royal Rose Almires). Bloggen er om vårt ganske perfekte liv sammen. Vi har attitude, vi drømmer stort og streber for det umulige!

>>> Les Mer Om Oss ...


** Jeg driver å tester KK - produkter. Hvis du er interessert, klikk i menyen under header. Skriv mail, eller legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål.

♥ Rose&Becca ♥


KONTAKT
Rebecca.simonsen@icloud.com
hits