I am back!!

Hallo, jeg er nå tilbake!

Det har vært så sinnsykt mye å gjøre. Jeg har nesten ikke fått tid til å trene! Helt sprøtt spør du meg! :o
Grunnen til det er fordi jeg har fått en nydelig liten jente på fire ben, med helt fantastisk fin personlighet!
Hun er min lille baby! <3

 

Ukene som har gått, har gått til trening 6 dager i uka, og skole i 5 dager i uken. Så nei, de som spør om jeg har ett liv, rister jeg bare på hodet til og smiler. For det stemmer, jeg har ikke ett liv, men jeg lever det livet jeg har og er godt fornøyd med det, for når eksamen er over, så er jeg en fri sjel, og da kan jeg fokusere mer på de viktige tingene i livet. Trening, Rose(min hund) og venner :) Må vell få meg en jobb, når studentlivet begynner da!

Dette er da ett bilde hvor vi våknet opp og tenkte en "selfie" ville hjelpe oss med å kvikne. Hehe 

Rose er da ei jente på snart 2 år (Juli 2015) av rasen Kinesisk Nakenhund. Hun er som du kan se en "Hairy Hairless" Chinese Crested,. (Spørsmål om det, spør i kommentarfeltet).

Jeg har passet henne en del måneder og første hunden jeg har følt så sterkt bånd til. Vi har det utrolig bra sammen. Hun er en veldig nervøs jente av seg, som vi prøver å jobbe med, men uten om det er hun bare helt fantastisk og bringer farger til livet i hverdagen <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Becca & Rose

20 & 3 år, fra Kristiansand Kristiansand, Norge


Velkommen til vår blogg!

Denne bloggen skrives av Becca (Rebecca A. Simonsen) & min vakre Rose (Royal Rose Almires). Bloggen er om vårt ganske perfekte liv sammen. Vi har attitude, vi drømmer stort og streber for det umulige!

>>> Les Mer Om Oss ...


** Jeg driver å tester KK - produkter. Hvis du er interessert, klikk i menyen under header. Skriv mail, eller legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål.

♥ Rose&Becca ♥


KONTAKT
Rebecca.simonsen@icloud.com
hits