2013

Uten dere? Ingen sjans i havet!


Sist gang jeg la et innlegg inn her på bloggen var i September! Fy! Jeg kan ikke fatte hvor fort tiden har gått! Det var som om det var i går jeg satt meg på flyet til Amerika, klar for å leve et år alene. Lille meg.. Tiden raste avgårde og nå er jeg her! Nå er jeg hjemme igjen, etter 1 år i statene, og 4 måneder etter hjemkomst, sitter jeg her stor og ansvarlig, rik på opplevelser og minner jeg kommer til å ta med meg livet ut!

Jeg løyv ikke da jeg skrev det forrige innlegget for 3 måneder siden, jeg har virkelig druknet i leksene og skolearbeidet er så utrolig vanskelig! Jeg har nettopp hatt norsk særemne, matte heldags, kjemi heldags og nå venter nynorsk heldags.. Kan ikke si dette er perfekt, nei.. Jeg føler jeg har mistet endel basic, da jeg reiste til USA. Jeg gikk ut av 1 videregående med 4ere og 5ere, og hadde et snitt på 4.6! Men nå når jeg har kommet hjem fra statene og i litt mer omfattende, vanskeligere klasser, ligger jeg nesten på stryk, 2ere og 3ere i alle fag. Ja. Jeg er dønn seriøs. Jeg studerer og leser så ufattelig mye, men det er bare noe som går galt fra da jeg starter å lese til da jeg leverer inn prøven til læreren! Jeg har alltid den følelsen at "Wow. Dette var bra av meg, jeg håper jeg får 5 eller 6!" Men da dagen kommer og jeg får prøven tilbake, står det En rød sirkel rundt 3 tallet og en liten tekst på siden "Fortvil ikke". FORTVIL IKKE? Jeg skulle kasta prøven i do, og eksplodert på læreren. Det er lett for deg, lærer, å si fortvil ikke!?! Jeg prøver det beste jeg kan, men neida..

Og sånn har min frustrasjon holdt på dag etter dag...

 

Men kjære lesere. Jeg er heldig!
For grunnen til at jeg har lyst å gå på skolen, grunnen til at jeg har motivasjon til å fortsette, er pågrunn av mine venner.
Jeg har ikke hatt faste venner å gå med, utenom mi bestevenninne! Men i August, da jeg fikk ny klasse og ble kjent med jenter som har også vært på utveksling (vi er utvekslings klassen, oss som har vært enten i USA, Australia, eller Argentina), åpnet hele personen inni meg, seg. Jeg ble trygg på omgivelsene og har fått gleden tilbake, jeg smiler og er mer glad! Og det er takket være mine utrolig herlige jenter!

 

Her har du dem: OG ja, jeg vet vi er flotte på disse bildene! :)

Ylva og Celina, mine søte jenter!

Hang, nydeligste jenta i byen!

Mine rare, gode venninne, Celina, helt herlig! Og vår søte Aasne bak henne!!

Raaaanaaa <3 Søte egypteren min!

Ylva og Cathrine, helt nydelige jenter <3

Anne, det er så vittig med denne jenta! Du er god du !

Ingrid er et kapittel for seg selv! Hehe, ei utrolig hyper og nydelig jente! Seg selv, og det liker vi <3

 

 

Disse er de jentene som går i klassen min, og som har vært der for meg siden første skole dag da vi ble kjent! De er bare helt nydelige, og jeg kunne ikke fått bedre venninner enn dette, setter kjempe stor pris på dere! :) En dag uten en av dere, to av dere eller ingen, er helt forferdelig!! Love you ;)


BECCA & ROSE

♥ Hvem er vi?

Becca

Mitt navn er Rebecca Anastacia Simonsen. 20 år, født 14 mars i sør av Norge, Kristiansand. Jeg har en leilighet bak universitetet i Ager, men bor mesteparten hos min fantastiske kjæreste i Vennesla.  

Jeg begynte allerede som 13 åring å jobbe. I travparken med hester, Burger King, og jeg har også jobbet i USA på en camp i Massachusetts, Boston. -- Bare for å nevne noen av plassene. Akkurat nå jobber jeg på Kappahl og etter endt stilling hos Tilbords, er jeg ringehjelp hos dem.
Jeg går første året på Universitetet i Agder, (UIA), og går Lektor 5-årig master m/ spansk i årsstudium, før jeg skal velge Engelsk som profesjonsfag. 

2012/2013 var en opplevelse for seg selv. Jeg bokstavelig talt pakket kofferten og flyttet over sjøen til USA. Hvis du vil lese mer om mitt opphold i USA, gå inn på Reiser i menyen. Der kan du lese mer om oppholdet mitt. 😊

 

Rose

Etter mye mas opp gjennom årene, kom min største drøm i oppfyllelse 8. november 2014. The var datoen Rose kom hjem for godt. Rose er av rasen Chinese Crested. (HHL = Hairy Hairless)
Hun er født 9 juni 2012, og fyller 4 til sommeren 2016. Hennes oppdretter er Kennel Almires fra Russland, som solgte henne til en Tysk oppdretter med navnet Solino. Hun bodde der til Januar 2014, før hun ble solgt og sendt over til Norge. En måned etter ankomst, begynte jeg å passe Rose. Og etter 9 måneder, ble hun min! ❤️


 Becca & Rose

and 3 år, fra Kristiansand, Norge/Norway


Velkommen til vår blogg!

Denne bloggen skrives av Becca (Rebecca A. Simonsen) & min vakre Rose (Royal Rose Almires). Bloggen er om vårt ganske perfekte liv sammen. Vi har attitude, vi drømmer stort og streber for det umulige!** Jeg driver å tester KK - produkter. Hvis du er interessert, klikk i menyen under header. Skriv mail, eller legg igjen en kommentar hvis du har spørsmål.

♥ Rose&Becca ♥
hits